voorjaar 2021

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de yogalessen. Houd de informatie op deze pagina in de gaten of neem contact op via de mail.

 

 

Kinderyoga is een combinatie van yogaspelletjes, verhalen, yogahoudingen, ontspanning en creativiteit. Door dit samen te doen in een veilige, vertrouwde omgeving en in een vaste groep, krijgen kinderen de ruimte om zich in hun eigen tempo mentaal en lichamelijk te ontwikkelen en zichzelf zo beter te leren kennen.

resized

In tegenstelling tot yoga voor volwassenen, waarbij rust en stilte centraal staan, is kinderyoga speels en beweeglijk. De kinderen ontdekken spelenderwijs hun gevoel en ervaringen in verschillende houdingen, in spelletjes en massage-oefeningen en in ontspanning. Voorop staat onze stelregel 'niets moet, alles mag', met respect voor jezelf en de ander. Er hoeft niet gepresteerd te worden, er is geen einddoel, het gaat erom dat we plezier hebben en dat we ontspannen en ongedwongen bezig zijn met lichaam en geest.

We maken van elke les weer een feestje. Regelmatig bedenken we samen wat we de volgende les zullen gaan doen. Zo ontstaan de lessen vanzelf, vanuit onze eigen ervaringen, wensen en fantasie.

In de loop van de lessenserie is er een vriendjesles waarbij de kinderen een vriend(innet)je mee mogen nemen naar de les om hem/haar te laten kennismaken met yoga. Ook dan bedenken we samen waarmee we de vriendjes het beste kunnen verrassen.

Aan het eind van het lesseizoen is er een ouderfeestles, iedereen mag dan een papa, mama, opa of oma meenemen en samen maken we er dan een feestelijke afsluiting van het jaar van.

 

dinsdag 15.00 - 15.45 uur, 4 - 6 jaar

dinsdag 16.00 - 17.00 uur, 7 - 10 jaar

 

 

 

Opgave via het inschrijfformulier